Update stats :
Welcome to otherside world . If u love to critizises, please leave to otherside.
>
3:::jung yong hwa poem:::3: final 1

Sunday, 17 January 2016

final 1

Haiii...blog apa khabo? Sihat? Good. This entry no need panjang2. Aku just nak cakap sikit. Aku penatlah. Aku penat hidup macam ni. Aku penat hidup dgn memepertahankan diri aku tapi menyakitkan orang lain. Fuck man. Oh my God aku mencarut. Papewlah. Orang senua tanya kenapa aku berubah drastik mcm tu sekali. Aku pun tak tahu nak cakap apa. Aku tak salahkan sesiapa. Maybe memang aku macam ni. Serious shit. Fuck lah. Aku marah dengan diri aku. Sejarah hidup aku kowt buat aku jadi mcm ni. Almaklumlah, orang yang dah nak mati. Asyik marah diri sendiri. Marah orang lain sebab dia sendiri tak tahu kenapa dia jadi macam tu. Ye, aku hidup tak lama je lagi. Sebab sakit. Aku rela stop treatment aku. Sebab buat apa kau nak buat teeatment kalau aku mati juga? Cakap mcm orang takde iman kan. Sesak weyh. Aku fikir benda ni. Aku fikir macam2. Dari aku susahkan orang lain baik jelah aku takde. Paling2, tak perlu nak gaduh. Tak perlu nak annoy dgn aku. Aku takde masalah dgn sesiapa. Aku okay je. Dan sebab tu juga, aku prevent diri aku dari sesiapa. I just don't want to hurt anybody. Aku pun tak rasa nak ada family. Aku happy tengok orang lain happy. Kesian nanti orang lain kalau aku hidup. Basically, aku boleh tau bila aku pergi tapi aku tak cakap dengan sesiapa. Aku xnak orang kesian kan dgn aku. Layan aku mcm normal. Aku dah puas nangis dah sorang2. Esok aku bangun mcm xde apa2. Aku dah bolehlah handle dgn masalah aku. And lastly, yeah to you hanafi. Belajarlah elok2. Aku doalan kau dari sini. Aku memang takkan ganggu kau lagi. Aku doakan kau dari atas. Biar aku yg dearly falling in love with you until i don't know. Hanya Allah yang tau. Sebab aku sayang napi kerana Allah. Aku tak kisahlah napi dengan sesiapa yg dia suka. Lagipun kami dh bawa haluan masing2. Jadi itu hak aku sorg utk suka dia. Napi, aku tak tahu. biarlah ea. Tak sangka pula storynya jadi macam ni. And aidid, jaga diri kau baik2. Pegang pada kata niat kau apa yg kau fighting for selama ni. Aku percaya kau boleh. To nadia, thanks sebab jadi teman baik aku selama ni. Aku mmg susah nak ckp aku sayang kau. Aku tak reti tu semua. Tp kau tau aku sayang kau dgn cara aku. Kau kawan yg aku boleh percaya. Terima kasih sebab ajar aku pasal dunia ni. To eleena, aku tau kau boleh cari yg lebih baik dari dia. Takpe. Slow-slow lah lupakan dia kalau kau boleh lupakan dia. Percaya pada Allah boleh dtgkn jodoh yg baik utk kau. 
Aku rasa tu je wasiat aku. Hehehe kalaulah umur aku panjang, aku tulis lagi. Terima kasih pada semua yg sayang aku. Memang aku tak reti nak balas jasa baik korang. Aku doakan dari atas. Aku tak tahu mana akhiran aku. Tapi aku akan tetap doakan korang semua. Assalamamualaikum

♥ I Love My Name. Such Wonderful Words. ♥

0 cute words from you:

Love Me If You Wanna To Be Me